Menu

Afval Recycling

Van Scherpenzeel

Afval recycling: wij geven afval een nieuw leven

Bij Van Scherpenzeel staat het milieu centraal. Wij streven een toekomst te creëren waarin het restafval op een duurzame wijze wordt hergebruikt dan wel vernietigd. Afval Recycling, dus het hergebruiken van het afval, wordt gezien als het hoofddoel. 60% van het restafval dat wij verzamelen bij Van Scherpenzeel krijgt een nieuwe toekomst in plaats van vernietigd te worden waarmee het milieu meer belast wordt. Wij hebben slimme scheidingsmethoden en innovatieve ontwikkelingen waarmee wij dit rendement uit uw restafval kunnen halen.

Onze werkwijze:

Wij zamelen uw restafval, en dat van vele anderen in, en brengen dit naar één van onze ketenpartners. Bij onze ketenpartners wordt het restafval op een slimme manier gescheiden, zij maken daarbij gebruik van verschillende technieken om onderscheid te kunnen maken tussen verschillende grondstoffen zoals hout, puin, textiel etc. Deze grondstoffen worden vervolgens beoordeeld op kwaliteit en aangeleverd als grondstof voor nieuwe producten, waarmee de cirkel van de Afval Recycling rond is. Door deze werkwijze te hanteren helpen wij u uw duurzaamheids- en milieudoelstellingen te realiseren, het is niet alleen een financieel voordeel dat wij u bieden!

Advies afvalstromen en afval recycling

Wilt u advies over uw afvalstromen en recycling van afval om meer te kunnen bijdragen aan een beter milieu? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.