Menu

Archiefvernietiging

Van Scherpenzeel

Archiefvernietiging door Van Scherpenzeel: veilig én duurzaam

Archiefvernietiging door Van Scherpenzeel gebeurt in een veilige omgeving, met speciaal hiervoor geschikte, afsluitbare inzamelbakken. Hierdoor bent u zeker van privacy; uw vertrouwelijke materialen worden vernietigd in onze beveiligde hallen.

Beveiligde omgeving

Wij vernietigen uw archief en vertrouwelijke materialen in een beveiligd pand. Onze locatie aan de Proostwetering is speciaal ingericht om uw vertrouwelijk papier te vernietigen. In samenwerking met onze ketenpartners zorgen we er voor dat het vernietigde materiaal verwerkt wordt tot nieuwe grondstoffen. Hier kan vervolgens nieuw papier van worden gemaakt.

Afgesloten inzamelmiddelen

Wij werken met af te sluiten inzamelbakken en papier containers. Zo kunt u er wel materialen ingooien, maar het legen van de bakken is alleen mogelijk bij ons op locatie. Er zijn diverse soorten, maten en kleuren papiercontainers en -bakken te verkrijgen. Wanneer u eenmalig uw archief laat vernieten, dan kunnen wij bakken op uw locatie plaatsen. Wanneer u op regelmatige basis vertrouwelijk papier wilt laten vernietigen, kunnen wij ook bakken plaatsen die passen in uw kantoorinterieur. Eventueel met opdruk of inzamelinstructies. Neemt u hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.

Bel voor archiefvernietiging: +31 (0)30 8 906 706

Vertrouwelijk papier

De historie van Van Scherpenzeel ligt in de vertrouwelijke vernietiging van oud papier en archief. Inmiddels verwerken wij ook kunststof tot nieuwe grondstoffen. Dat doen wij samen met onze ketenpartners. Wij werken op die manier onze missie om een circulaire economie te realiseren. Een circulaire economie betekent dat grondstoffen niet meer verloren gaan, maar terugkeren in een productieproces. Archiefvernietiging door Van Scherpenzeel is een duurzame keuze. U bent direct een stap dichterbij het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Vertrouwelijke vernietiging van Archief

Wanneer u meer wilt weten over archief vernietiging door Van Scherpenzeel, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier, of door te bellen naar: +31 (0)30 8 906 706. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wat gebeurt er met uw vernietigde archief?

Het materiaal dat overblijft na vernietiging van uw archief, wordt door ons en onze partners in de keten verwerkt tot nieuwe grondstoffen. Deze grondstoffen (secundaire grondstoffen) kunnen vervolgens weer worden gebruikt voor het maken van nieuwe producten.

Meer weten over archiefvernietiging bij Van Scherpenzeel

Archief vernietigen? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en adviseren u graag.

Archieven laten ophalen

Heeft u een archief staan dat opgeruimd en vernietigd moet worden? Bel voor archiefvernietiging naar +31 (0)30 8 906 706. Wij halen uw archief bij u op en vernietigen deze. U ontvangt hiervoor een vernietigingsverklaring. Wist u dat medewerkers die werkzaam zijn in de papierhallen een Verklaring Omtrent Gedrag hebben overlegd? Een prettige gedachte!

Andere vertrouwelijke materialen laten vernietigen

Naast archief vernietigen, vernietigen wij ook andere vertrouwelijke materialen zoals gegevensdragers; creditcards, bedrijfskleding, afgekeurde producten, harde schijven en andere materialen die nooit een weg naar de (zwarte) markt mogen vinden. U ontvangt een natuurlijk vernietigingsverklaring.

Archiefvernietiging en circulaire economie

Wij streven naar een circulaire economie waarbij oude grondstoffen hergebruikt worden als grondstoffen voor nieuwe eindproducten. Van Scherpenzeel is als één van de weinigen CA+ gecertificeerd. De aangeboden, vertrouwelijke goederen vernietigen we conform DIN 66399 standaard.

Over Van Scherpenzeel

Wij vernietigen uw vertrouwelijk materiaal 100% en verwerken het tot grondstoffen voor de toekomst. Zo kunt u ons ook inzetten voor archiefvernietiging. U wilt toch niet dat uw bedrijfsgevoelige gegevens op straat komen te liggen? Of dat uw afgekeurde producten alsnog ergens op de markt worden aangeboden? Of dat uw concurrent uw oude pc’s en/of harde schijven in handen krijgt? Van Scherpenzeel biedt u een milieuvriendelijke oplossing.