Menu

Data Vernietigen

Van Scherpenzeel

Data vernietigen

Van Scherpenzeel verwerkt afval, restmaterialen en onbruikbare goederen tot nieuwe grondstoffen. Deze duurzame manier van inzamelen en hergebruiken is goed voor het milieu, én goed voor uw portemonnee!

U bent zeker van waarde

Bij Van Scherpenzeel bent u zeker van waarde. Wij vernietigen uw vertrouwelijk materiaal 100% en verwerken dit in grondstoffen voor de toekomst. U krijgt hiervoor de waarde die er voor staat. Vraag meteen een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Voorkom misbruik van data: laat uw data vertrouwelijk vernietigen

Wij vernietigen ook data en datadragers. Zo kunt u voorkomen dat uw afgekeurde producten alsnog ergens op de markt worden aangeboden. Of dat uw concurrent uw oude pc’s en/of harde schijven in handen krijgt. 

Data vernietiging door Van Scherpenzeel

Van Scherpenzeel biedt u een oplossing die niet alleen dit probleem oplost maar daarbij rekening houdt met het milieu. Wij streven naar een circulaire economie waarbij oude grondstoffen hergebruikt worden als grondstoffen voor nieuwe eindproducten. Van Scherpenzeel is als één van de weinigen CA+ gecertificeerd. De aangeboden, vertrouwelijke goederen vernietigen we conform DIN 66399 standaard.

Onze werkwijze voor data vernietiging:

Van Scherpenzeel kan alles voor u vertrouwelijk vernietigen. Wij verzorgen zowel het vernietigen van data als de vernietiging van ICT-materialen, bruin- en witgoed, textiel, voeding, retailproducten, noem het zo gek en wij weten wat ermee te doen. Al onze medewerkers hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend en beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Hiermee waarborgen wij de privacy van u en uw bedrijf. In Utrecht, in een hiervoor speciaal beveiligde inrichting, vernietigen wij de data. Daarna streven wij ernaar om al het vertrouwelijke materiaal na 100% vernietiging maximaal in te zetten als grondstof voor nieuwe producten. Hiermee bieden wij u niet alleen een financieel voordeel.

Secundaire grondstoffen

De datadragers en materialen die wij vernietigen, worden verwerkt tot nieuwe grondstoffen. Dit betekent dat uw vernietigde materialen een nieuw leven krijgen en niet richting verbranding gaan. Dat levert een enorme milieuwinst op.