Menu

Papiervernietiging

Van Scherpenzeel

Papiervernietiging bij Van Scherpenzeel

Wat doet u met oud papier als het niet meer bruikbaar is? Of met uw archief dat na een aantal jaar opgeruimd en vernietigd mag worden? Van Scherpenzeel heeft jarenlange ervaring met het (vertrouwelijk) vernietigen van papier. Wij zamelen oud papier op een duurzame manier in, sorteren het papier en verwerken het daarna van papier tot grondstof voor de toekomst. Papier laten vernietigen kan dus op een gunstige manier voor het milieu, én voor uw portemonnee.

Van papiervernietiging tot nieuwe grondstoffen

Wij zamelen het papier op een duurzame manier in met behulp van innovatieve inzamelmiddelen. Hierna sorteren wij het papier en zorgen dat het wordt ontdaan van papiervreemde bestanddelen. Vervolgens persen wij het papier in balen, zodat het getransporteerd kan worden naar verschillende papierfabrieken in binnen- en buitenland. In die papierfabrieken wordt het papier ontinkt en met water vermengd tot pulp. Deze pulp is de grondstof voor nieuwe papieren producten zoals toiletpapier, kranten, schrijfpapier en ook verpakkingen kunnen gemaakt worden door de grondstoffen die verkregen worden bij de papiervernietiging voor uw bedrijf. Wij helpen uw duurzaamheids- en milieudoelstellingen te realiseren doordat wij papier maximaal verwerken tot grondstof. Daarnaast levert het u ook nog eens een financieel voordeel op.

Vertrouwelijke vernietiging van archief

Moeten uw documenten of uw archief 100% vernietigd worden zodat vertrouwelijke gegevens niet per ongeluk op straat komen te liggen? Vraag ons naar de mogelijkheden; wij zijn gespecialiseerd in vertrouwelijke vernietiging (CA+ en met vernietigingsverklaring).