Menu

Vertrouwelijk Papier Vernietigen

Van Scherpenzeel

Vertrouwelijk papier vernietigen

Van Scherpenzeel zorgt voor zowel de aarde als uw vertrouwelijke gegevens, textiel en producten en dat tegelijkertijd. Wij vernietigen uw vertrouwelijk materiaal 100% en verwerken dit in grondstoffen voor de toekomst. Zo kunt u ons ook inzetten voor vertrouwelijk papier vernietigen. U bent er bij ons zeker van, dat uw vertrouwelijke documenten 100% vernietigd zijn. Het oud papier wordt verwerkt tot vezels en daarna ingezet als grondstof voor nieuw papier. 

Circulaire economie

Wij streven naar een circulaire economie waarbij oude grondstoffen hergebruikt worden als grondstoffen voor nieuwe eindproducten. Van Scherpenzeel is als één van de weinigen CA+ gecertificeerd. De aangeboden, vertrouwelijke goederen vernietigen we conform DIN 66399 standaard.

Vertrouwelijk vernietigen volgens de hoogste veiligheidseisen

Van Scherpenzeel kan alles voor u vertrouwelijk vernietigen. Bij Van Scherpenzeel kunt u vertrouwelijk papier laten vernietigen maar u kunt ook ons de vernietiging van ICT-materialen, bruin- en witgoed, textiel, voeding, retail producten laten verzorgen. Al onze medewerkers hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend en beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Hiermee waarborgen wij de privacy van u en uw bedrijf. In Utrecht, in een hiervoor speciaal beveiligde inrichting, vernietigen wij uw vertrouwelijk papier. Daarna streven wij ernaar om al het vertrouwelijke materiaal na 100% vernietiging maximaal in te zetten als grondstof voor nieuwe producten. Hiermee bieden wij u niet alleen een financieel voordeel.

Meer weten over vertrouwelijk papier vernietigen bij Van Scherpenzeel?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of voor het aanvragen van een offerte.