Menu

Vertrouwelijk Vernietigen voor gemeenten

Vertrouwelijk Vernietigen

Vertrouwelijk Vernietigen voor gemeenten

"100% vertrouwelijk vernietigd vanuit een 100% duurzame grondstofgedachte."

Eric Petersen

Wat adviseert u uw burgers als ze met vertrouwelijke privé-documenten en/of - digitale gegevensdragers bij u terechtkomen voor verwerking? Wat doet u met uw eigen vertrouwelijke materialen, zoals archieven, ICT-materialen, papieren documenten, etc.? Van Scherpenzeel zoekt voor u de meest duurzame oplossing. Wij organiseren de inzameling en 100% vernietiging van vertrouwelijk materiaal tot grondstof van de toekomst.

Zo creëren wij samen met u een beter milieu en een circulaire, duurzame economie.

Van Scherpenzeel is als één van de weinige CA+ gecertificeerd. De aangeboden, vertrouwelijke archieven en/of - digitale gegevensdragers vernietigen we conform DIN 66399 standaard.

Onze werkwijze

Inzamelen
Wij verzorgen de inzameling van materialen door innovatieve inzamelmiddelen;
Al onze medewerkers ondertekenden een geheimhoudingsverklaring en beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
Volgende stap
Verwerken
De vertrouwelijke, papieren documenten of digitale gegevensdragers vernietigen we in een speciaal hiervoor beveiligde inrichting in Utrecht;
Volgende stap
Nieuwe grondstof
Daarna streven wij ernaar om al het vertrouwelijke materiaal na 100% vernietiging maximaal en duurzaam als grondstof in te zetten voor nieuwe producten.
Volgende stap
Uw voordeel
Wij helpen uw duurzaamheids- en milieudoelstellingen te realiseren;
Doordat wij het vertrouwelijk materiaal maximaal verwerken tot grondstof voor de circulaire economie, levert het u niet alleen een financieel voordeel op.

Overige Diensten

Meer weten over onze overige diensten? Neem dan een kijkje hieronder voor een overzicht van onze diensten.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op