Ingang AVG. Bent u zover?

Vandaag, op 25 mei 2018 gaat de AVG in. Dat betekent dat de privacy van personen beter gewaarborgd wordt. Dit heeft niet alleen consequenties voor u persoonlijk, maar ook voor de gegevens van uw klanten en relaties. U bent per vandaag verplicht zich te houden aan de regels van de AVG. Dat betekent onder andere dat u moet kunnen aantonen welke persoonsgegevens (gegevens die terug te leiden zijn naar een persoon) u bewaart, hoe u die gegevens beveiligd en met welk doel u de gegevens bewaard.

Vernietiging van vertrouwelijke (persoons)gegevens

Van Scherpenzeel is gespecialiseerd in de vernietiging van vertrouwelijke gegevens. Ook na ingang van de AVG kunt u bij ons terecht. Naast onze CA+ certificering werken wij met verwerkers-overeenkomsten, waardoor u altijd kunt aantonen dat uw gegevens op een vertrouwelijke wijze 100% vernietigd zijn.

Duurzame vernietiging

Bovendien; wanneer u kiest voor vernietiging via van Scherpenzeel, kiest u voor een duurzame oplossing. Wij verwerken oud papier, harde schijven, cd’s en andere materialen tot nieuwe grondstoffen die opnieuw gebruikt kunnen worden voor de productie van goederen.

Meer weten over vertrouwelijke vernietiging bij Van Scherpenzeel?

Bel naar: +31 (0)30 8 906 706, of stuur ons een bericht via het formulier.