VACATURE Heftruckchauffeur | AMSTERDAM

Jouw reis (Jouw functie)

Jij hebt een passie om de heftruck te bedienen. Je bent op zoek naar een goede werkgever waar je goed beloond wordt voor je werk en waar je pensioen goed geregeld is. Bij Veolia-Van Scherpenzeel in Amsterdam werk je dagdiensten.

Een dag als Productiemedewerker bij Van Scherpenzeel.

Je houdt van een schone werkplek en je begint je dienst dan ook met de grond vegen, karton weghalen en opruimen. Jij staat nu ingeroosterd om pers te bedienen en je collega gaat materialen wegen en is vandaag verantwoordelijk voor het beoordelen van de verschillende papiersoorten. Er komt allemaal papier binnen. Jij en je collega gaan auto’s laden en lossen, dit kunnen zijn eigen bakwagens, trailers en/of zeecontainers. Dit moet gesorteerd worden en de pers in. Het is altijd druk, maar jij en je collega’s vinden dit leuk en genieten van elke dag.

Rondleiding door Veolia/Van Scherpenzeel:

Van Scherpenzeel is dé specialist in de recycling en vernietiging van alle mogelijke materialen en producten, zoals kunststof, papier, textiel, glas, droog restafval en vertrouwelijk materiaal en het omzetten daarvan in waardevolle grondstoffen.
In 70 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een kennisbedrijf dat de regie voert over uiteenlopende grondstofketens. Wij analyseren de afvalstroom en adviseren in de juiste aanpak. Wij organiseren én voeren uit, zodat zoveel mogelijk waarde uit uw reststromen wordt gehaald. Hiervoor werken wij samen met gespecialiseerde partners.

Arbeidsvoorwaarden:

Als Heftruckchauffeur krijg jij in ieder geval:

  • Marktconform salaris;
  • Een contract va;
  • 26 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding;

Jouw profiel

Als heftruckchauffeur heb/ben jij in ieder geval:

  • Je hebt ervaring binnen een productieomgeving.
  • Je hebt ervaring met het rijden van een heftruck en bij voorkeur een roterende heftruck;
  • Je vindt het leuk om in een fabrieksomgeving te werken;
  • Je bent leergierig, enthousiast en gemotiveerd;

Solliciteren?

Solliciteren op deze heftruckchauffeur functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl