Overname Van Scherpenzeel door Veolia

Op dinsdag 31 oktober 2017 heeft Veolia 100% van de aandelen van de Van Scherpenzeel Groep gekocht.

Door deze overname hebben we een belangrijke stap voorwaarts gezet in de verdere ontwikkeling van innovatieve technologie├źn, waardoor we onze rol als ketenregisseur nog verder kunnen verstevigen.

Van Scherpenzeel heeft de ambitie breed in grondstofketens te willen investeren. Na de fusie met Kunststof Hergebruik vonden overnames plaats van de papierbedrijven Remepa en Wildenberg Recycling, kunststof verpakkingsproducent Eurobottle Flestic en MEWA Kunststof Recycling. Hiermee verstevigden we onze rol als ketenregisseur.

Wij zijn ervan overtuigd met de verkoop aan Veolia een belangrijke stap voorwaarts gezet te hebben in de realisatie van onze ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen en in de verdere ontwikkeling van innovatieve technologie├źn. Tevens kunnen wij u onder de Veolia vlag van een breder dienstverleningspakket voorzien. Veolia is namelijk al bijna 50 jaar in Nederland aanwezig en biedt haar Nederlandse klanten diverse diensten aan op het gebied van duurzame utility oplossingen, warmtenetwerken, energie- en watermanagement en het recyclen van plastics in haar fabriek in Vroomshoop.

Mocht deze informatie vragen bij u oproepen, dan zijn wij natuurlijk altijd bereid die te beantwoorden. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier, door te bellen met ons klant contact centrum (030 8906706) of uw vraag te stellen aan uw vaste contactpersoon. Zo kunt u zich overigens ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, mocht u die nog niet ontvangen.