Wisselbekers | hét duurzame retoursysteem voor drinkbekers

Karton gaat nooit verloren

De wens om afvalstromen te reduceren, duurzamer af te voeren en weer een nuttige toepassing te geven heeft zich vertaald in Wisselbekers.nl: hét duurzame totaalconcept voor het leveren en afvoeren van drinkbekers.

Duurzaam ondernemen? Dit is een mooie stap!

De Wisselbekers komen niet meer op de afvalberg terecht, maar worden efficiënt hergebruikt. Met Wisselbekers.nl reduceert u uw afvalvolume en laat u zien dat u kiest voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wisselbekers.nl garandeert de meest duurzame verwerking van uw gebruikte drinkbekers en daar zijn we trots op. Indien gewenst ontvangt u een Verklaring van Recycling ten behoeve van uw milieuzorgsysteem.

Bekers in uw eigen huisstijl

We kunnen uw kartonnen bekers bedrukken met uw eigen ontwerp of logo. Positief voor de uitstraling van uw bedrijf met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Dat kan al vanaf kleine oplages. Neem direct contact en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Wisselbekers - duurzame kantoorbeker 1

Een afvalvrij kantoor?

Bekijk onze circulaire kantoorartikelen

Klik hier

Hoe werkt het?

wisselbekers hoe werkt het

Van de levering tot en met het recyclen van uw kartonnen bekers: Wisselbekers.nl verzorgt het complete traject. Een Wisselbekerabonnement bestaat uit 4 eenvoudige stappen:

Stap 1
 Leveren

Wisselbekers.nl levert u nieuwe kartonnen drinkbekers, eventueel voorzien van uw eigen tekst of logo. Snelle leveringen en kleine oplages zijn mogelijk.

Stap 2 
Inzamelen

U kunt uw gebruikte bekers kwijt in de Bekerbox. De bekers worden hierin gestapeld -en dus efficiënt- opgevangen. De dozen waarin de nieuwe bekers worden geleverd passen precies in de box en kunnen zo gevuld worden met de gebruikte bekers.

Stap 3
 Wisselen

Bij de levering van de nieuwe drinkbekers nemen wij de dozen gevuld met uw gebruikte bekers direct retour. Doordat levering en afvoer gelijktijdig plaatsvinden, bespaart dit brandstof en vermindert de uitstoot van CO2.

Stap 4
 Recyclen

De gebruikte bekers krijgen een tweede leven door ze te bewerken en terug te leveren aan de papier- en kartonindustrie, waar zij als grondstof dienen voor nieuwe producten.